lijn

NOA Afbouw Garantie

Wij staan voor kwaliteit, denken met u mee en durven vakwerk te garanderen, hebben verstand van zaken en maken heldere afspraken met u.

Wij staan niet alleen zelf garant voor onze werkzaamheden maar hebben ook de garantie van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging van de Afbouwbedrijven) achter ons. Deze afbouwgarantie behouden wij ook doordat we voortdurend aan belangrijke eisen en gedragsregels voldoen.

Wij geven u graag inzicht in de Algemene Consumentenvoorwaarden die door NOA in samenspraak met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld. Hierin zijn zowel de rechten van de consument als het afbouwbedrijf vastgesteld.

NOA zet een streep door kleine lettertjes. Als u afspraken maakt met ons weet u percies waaraan u toe bent. Duidelijke afspraken en heldere offertes. Dat is de NOA Afbouwgarantie. In de algemeneconsumentenvoorwaarden op de website van de NOA vind u alle afspraken overzichtelijk bij elkaar.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes word afgehandeld. Met de NOA afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De geschillencommissie behandeld elke situatie onpartijdig. En mocht uw afbouwer in gebreke blijven dan staat NOA in beginsel borg voor de goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen!

www.noa.nl

Copyright © 2014 Stucdesign Berkers. All rights reserved.
Design by Untitled Reclame Studio